Życie jest piękne

22.04.2021

1 minuta

Zdrowie zaklęte w smakołyku

Skrót informacji

Prof. Henri Joyeux jest onkologiem oraz chirurgiem specjalizującym się w gastrologii i ginekologii.

Wraz ze znakomitym mistrzem cukiernikiem, wybitnym francuskim chocolatier, Jeanem-Claudem Bertonem, ukazuje niezwykłe i nieznane powszechnie oblicze i historię prawdziwej czekolady, wskazując w szczególności na lecznicze właściwości ziaren kakaowca, ich składników i przygotowanych z nich specjałów.


Autor: „Farmacja Praktyczna”

Nowoczesne medium branży farmaceutycznej. 78% farmaceutów wskazuje na „Farmację Praktyczną” jako najbardziej rozpoznawany magazyn w segmencie magazynów branżowych adresowanych do pracowników aptek.

Inne artykuły tego autora

„Jak leczyć się czekoladą”, Henri Joyeux, Jean Berton, Wydawnictwo AA


Poprzedni artykuł

Dobranoc na zdrowie

Następny artykuł

Największe hity mega gwiazdy

Polecane dla Ciebie

Szkolenia