Życie jest piękne

22.04.2021

1 minuta

Zdrowie zaklęte w smakołyku

Skrót informacji

Prof. Henri Joyeux jest onkologiem oraz chirurgiem specjalizującym się w gastrologii i ginekologii.

Wraz ze znakomitym mistrzem cukiernikiem, wybitnym francuskim chocolatier, Jeanem-Claudem Bertonem, ukazuje niezwykłe i nieznane powszechnie oblicze i historię prawdziwej czekolady, wskazując w szczególności na lecznicze właściwości ziaren kakaowca, ich składników i przygotowanych z nich specjałów.


Autor: Farmacja Praktyczna

Nowoczesne medium branży farmaceutycznej. 78% farmaceutów wskazuje na „Farmację Praktyczną” jako najbardziej rozpoznawany magazyn w segmencie magazynów branżowych adresowanych do pracowników aptek.

Inne artykuły tego autora

„Jak leczyć się czekoladą”, Henri Joyeux, Jean Berton, Wydawnictwo AA

Masz jeszcze
,
aby grać o nagrodę w tej edycji!
Sprawdź, w jakich aktywnościach
możesz jeszcze wziąć udział:
Masz jeszcze , aby grać o nagrodę w tej edycji! Sprawdź, w jakich aktywnościach możesz jeszcze wziąć udział:

Poprzedni artykuł

Dobranoc na zdrowie

Następny artykuł

Największe hity mega gwiazdy

Polecane dla Ciebie

Szkolenia